DESPRE NOI

Lucrăm cu ascensoare din 1995

De-a lungul unei cariere începute în 1995, am dobândit o experiență profundă în domeniul ascensoarelor și scărilor rulante, contribuind semnificativ la recondiționarea și modernizarea lifturilor construite în perioada comunistă din Sibiu.

Ca fondator și director general al STARTLIFT SRL, am transformat compania într-un lider recunoscut în repararea și întreținerea ascensoarelor și scărilor rulante în județele Sibiu și Alba. Colaborările cu mari producători de lifturi precum Schindler, Kone și alții, împreună cu obținerea acreditărilor ISCIR și certificările ISO 9001, ISO 45001, și ISO 14001, subliniază angajamentul meu și al echipei pentru oferirea de servicii de înaltă calitate, siguranță și inovație în domeniu.

 

Marius Avram, Fondator STARTLIFT SRL

30Ani experiență
Ascensoare 1
Ascensoare 3
0
Ascensoare modernizate
0
Ascensoare înreținute
AVEȚI O URGENȚĂ?

DISPECERAT
NON-STOP

CERTIFICĂRI

Un partener de încredere

Ascensoare 5

ISO 9001

Certificarea ISO 9001 validează angajamentul nostru pentru calitate, eficiență și satisfacția constantă a clienților.
Ascensoare 7

ISO 14001

ISO 14001 evidențiază dedicarea noastră față de protecția mediului și practici operaționale sustenabile.
Ascensoare 9

ISO 45001

ISO 45001 subliniază prioritizarea siguranței și sănătății la locul de muncă în toate operațiunile noastre.
PORTOFOLIU

Ce spun cei care lucrează cu noi

Avem Peste
0
de clienți în toată țara
STUDII DE CAZ

Lucrări Emblematice

No posts found

Întrebări Frecvente

Vă rugăm să parcurgeți lista de întrebări de mai jos înainte de a ne contacta!

Ce include serviciul de întreținere a ascensoarelor oferit de STARTLIFT SRL?

Serviciul nostru de întreținere a ascensoarelor este conceput pentru a asigura funcționarea optimă și siguranța echipamentului dvs. Acesta include inspecții periodice detaliate, diagnosticare și reparații, lubrifiere și ajustări necesare pentru a preveni defecțiunile. De asemenea, oferim actualizări tehnologice pentru a îmbunătăți eficiența și performanța ascensoarelor. Echipa noastră dedicată este pregătită să intervină rapid la orice solicitare, asigurându-vă că ascensorul funcționează în condiții de siguranță și eficiență maximă.

Cum pot solicita asistență în cazul unei urgențe cu ascensorul meu?

Pentru orice urgență legată de ascensor, STARTLIFT SRL oferă un dispecerat disponibil non-stop, asigurându-vă că puteți obține asistență oricând este nevoie. Ne puteți contacta prin telefon sau email, iar unul dintre tehnicienii noștri specializați va fi direcționat către locația dvs. pentru a evalua și remedia problema cât mai rapid posibil. Prioritatea noastră este să minimizăm orice disconfort și să restabilim funcționarea normală a ascensorului în cel mai scurt timp.

De ce este important să aleg un furnizor de servicii de întreținere a ascensoarelor certificat ISO?

Alegerea unui furnizor de servicii de întreținere a ascensoarelor care deține certificări ISO, cum ar fi ISO 9001, ISO 14001, și ISO 45001, garantează că veți beneficia de servicii conforme cu standarde internaționale stricte de calitate, protecție a mediului și siguranță și sănătate în muncă. Aceste certificări demonstrează angajamentul nostru pentru excelență, responsabilitate ecologică și asigurarea unui mediu de lucru sigur, oferindu-vă încrederea că echipamentul dvs. este gestionat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Sunteți gata să lucrăm?

Contactați-ne

Vizitați-ne

Str. Odesa Nr. 15 Sibiu

Scrieți-ne

Sunați-ne

0723 535 337

Dispecerat Non-Stop

0721 281 501 / 0760 244 612

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security