..:::STARTLIFT:::..
startlift.ro


STARTLIFT va ofera o gama larga de servicii profesionale complete orientate pe detaliu, calitate si siguranta la un pret avantajos:

 

- mentenanta, revizii, reparatii si modernizari;

- consultanta si studiu detaliat dupa caz;

- transport;

- garantie pentru toate materialele si serviciile furnizate.

Impreuna cu colaboratorii nostri oferim sisteme complete de ascensoare atat pentru cladiri noi cat si pentru cladiri vechi, furnizand o gama completa de solutii, cu tractiune electrica sau hidraulica cu sau fara camera masinii:
Intretinere, revizie si repararea ascensoarelor

Societatea este autorizata de ISCIR pentru acest domeniu.

Toate componentele si piesele folosite sunt garantate si provin in principal din U.E.

Lucrarile de intretinere, revizie si reparare se efectueaza cu respectarea prevederilor prescriptiilor tehnice ale ISCIR si a sistemului de management a calitatii.

Modernizari

STARTLIFT S.R.L.  lucrand impreuna cu colaboratorii sai, dezvolta solutii adaptate pentru modernizarea ascensoarelor vechi, combinand eficienta costurilor cu nivelul maxim de calitate.

Solutiile de modernizare asigura :

Solutiile de modernizare sunt foarte flexibile, astfel incat acestea pot fi adaptate tuturor nevoilor:

-  cabine;

- usi de cabina/palier;

- dispozitivul de actionare  troliu-motor;

- panoul de comanda;

- dispozitive de comanda si semnalizare cabina/palier.

 

 

Supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor

Personalul de specialitate RSVTI presteaza aceasta activitate in principal pentru ascensoare cat si pentru intalatii de incalzire aflate in imobile cu destinatii diferite care nu au un angajat de specialitate. Contractul este distinct fata de cel de intretinere.

 

 

 

Veti fi multumiti de rezultate imediat si timp indelungat.

 

Intelegem ca ascensorul este inima cladirii dumneavoastra; cand functioneaza, nimeni nu il observa  dar atunci cand nu functioneaza, nimeni nu il poate ignora. Dispeceratul nostru preia solicitarile dumneavostra si le transmite imediat tehnicienilor nostri astfel incat problema sa fie rezolvata cat mai repede posibil.